Handla tryggt och enkelt

Klarna 

2-3 dagars leveranstid

Postnord

Fri frakt över 800kr (39kr)

Returkostnad: 49kr (tillkommer utöver eventuell fraktkostnad)

Vi finns här för dig!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. kundtjanst@enslagsverklighet.se

En slags verklighet - en personlig webbutik med utvalda produkter för dig och ditt hem. 

En Slags Verklighet är den lilla webbutiken med det stora sortimentet. Vi har ett härligt och unikt sortiment av damkläder, inredningsdetaljer och accessoarer som passar till många oavsett stil och smak. Vår förhoppning är att du ska hitta favoriter att använda länge och som kompletterar det du redan har i din garderob eller i ditt hem.

Vårt främsta mål är att du som kund ska känna dig väl bemött, och vara nöjd efter varje köp hos oss. Du ska alltid ska känna dig välkommen tillbaka och veta att du är viktig för oss. Därför ska du alltid kontakta oss på kundtjanst@enslagsverklighet.se om du undrar över något eller behöver hjälp för att genomföra din order. Du kan alltid förvänta dig snabba svar. Mailar du under en helg är du garanterad ett svar senast första helgfria vardagen. Behöver du omedelbart svar kan du titta under varje produkt i webbshoppen där du hittar mängder av information om varje artikel som finns i butiken. Där beskrivs material, mått på storlekar, varumärke med mera så utförligt som möjligt. Bilderna ger dig också vägledning då de tas ur olika vinklar och med levande modeller i olika storlekar och fotografen är mycket noga med att varje nyans och skiftning ska visas upp på ett rättvist sätt. Den detaljrika informationen i både bild och text är till för dig och för att du ska kunna känna dig trygg vid varje köp hos oss. Men även för att minska på returerna för miljöns skull. Vi gör redan mycket för vår planets skull men arbetar ständigt på att bli bättre.

Vi har allt det du visste att du behöver men även det du inte hade en aning om att du behövde. Trendiga jeans, bekväma baggys, och sköna bomullsbyxor. Tunikor, långskjortor, strikta blusar och chicka blusar. Långkjolar, knälånga kjolar och kortkortkjolar. Klänningar för fest, jobb, och vardag. Klänningar för 60-70 tals romantik i batik och klänningar för den som vill sticka ut och glittra lite extra. Toppar i alla färger och utföranden. Koftor, långa och korta, grov eller finstickade finns hos En Slags Verklighet liksom stickade tröjor i lika många skepnader. Mysiga, gosiga och helt oemotståndliga är dessa stickade plagg. Vantar, mössor och halsdukar finner du även hos oss. Tumvantar, fingervantar och torgvantar och även skinnhandskar finns i sortimentet så du hittar allt du letar efter hos oss för att värma dina händer. Härliga halsdukar, sköna sjalar, allt finns hos oss.

Läs gärna våra omdömen på trustpilot så kan du själv bilda dig en uppfattning av vår service

För att säkerställa att du ska ha glädje av det du handlar av oss under lång tid framöver tummar vi inte på kvaliteten. Att kunna använda ett plagg många gånger

istället för endast några få gör även det skillnad för miljön då mindre av jordens resurser nyttjas och tillverkningen minskar. Vi saluför både välkända och mindre välkända varumärken och allt vi köper in av våra leverantörer är noggrant utvalt.

När du upptäckt hur enkelt det är att handla av oss. Då du inser att det är 100 % service som gäller vid varje köp, retur eller fråga. Då du ser vad du får för dina pengar, kommer du gärna återkomma som kund hos En Slags Verklighet. Hjärta och själ finns med i allt vad vi företar oss och vi har ett stort engagemang för att du som kund ska känna och förstå att du är den viktigaste personen för oss.